Όροι Χρήσης

Ο ιστότοπος www.jmcrafts.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης φυσικού προσώπου με επωνυμία «ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ ΙΩΑΝΝΑ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ» και διακριτικό τίτλο JMCRAFTS.

Η επιχείρηση εδρεύει στο Καπανδρίτι Αττικής, οδός Μυγδαλιάς Μαρίνη αρ. 18, Τ.Κ. 19014, με ΑΦΜ: 14888418 / ΔΟΥ: Κηφισιάς, με ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας-email info@jmcrafts.gr και τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης τα νούμερα: 22950100062 και 6937442415.

Το www.jmcrafts.gr λειτουργεί αποκλειστικά ώς ηλεκτρονικό κατάστημα και δεν πραγματοποιούνται επισκέψεις η ραντεβού στο χώρο που εδρεύει.

Προϋπόθεση για χρήση των υπηρεσιών και συναλλαγή με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.jmcrafts.gr της επιχείρησης JMCRAFTS, είναι o επισκέπτης/χρήστης να συμφωνεί με τους Όρους Χρήσης που θα ακολουθήσουν.

Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δεν συμφωνεί εν συνόλω ή εν μέρει με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να απέχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό. Κάθε χρήστης που προβαίνει σε αγορά προϊόντων θεωρείται ότι έχει πλήρως και ανεπιφύλακτα αποδεχθεί όλους τους παρακάτω όρους, όπως ισχύουν κατά την ημέρα της παραγγελίας.

Στο εξής το ηλεκτρονικό κατάστημα www.jmcrafts.gr της επιχείρησης JMCRAFTS θα αναφέρεται για συντομία ως επιχείρηση.

Στο εξής ο επισκέπτης ή ο χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος www.jmcrafts.gr της επιχείρησης JMCRAFTS θα αναφέρεται για συντομία ως πελάτης.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα ελεύθερης αλλαγής, τροποποίησης ή ανανέωσης των όρων και προϋποθέσεων χρήσης και συναλλαγών οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αυτεπάγγελτα και χωρίς προειδοποίηση, και πάντα μέσα στα νόμιμα πλαίσια που καθορίζονται από το ελληνικό δίκαιο. Οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση δεν επηρεάζει παραγγελίες οι οποίες έχουν πραγματοποιηθεί πριν την ημερομηνία τροποποίησης των όρων.

2. ΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Η επιχείρηση δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο www.jmcrafts.gr, σε ό,τι αφορά την ταυτότητα της επιχείρησης.

Επίσης, πάντα στα πλαίσια της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που εμφανίζονται κάθε φορά στο www.jmcrafts.gr να είναι ακριβή, πλήρη και αληθή.

3. ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα

Οι παραγγελίες αποστέλλονται και παραδίδονται στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.

Για τις αποστολές, είναι απαραίτητο να καταχωρήσετε σωστά τα απαραίτητα στοιχεία.

Οι αποστολές γίνονται με τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών/courier ACS και SPEEDEX.

Το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον παραλήπτη. Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ανάλογα με το βάρος ή όγκο του δέματος της παραγγελίας. Στο checkout ενημερώνεστε για τα έξοδα αποστολής.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που παρέλαβε μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας.

Η επιστροφή είναι εφικτή υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι τα προϊόντα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και είναι στην αρχικής τους κατάστασης. Τα προϊόντα που δεν επιστρέφονται είναι:

1) Banner με όνομα
2) Γιρλάντα με Σημαιάκια
3) Υφασμάτινες μάσκες
4) Σκουλαρίκια
5) Εποχικά προϊόντα (πασχαλινά, χριστουγεννιάτικα)
6) Memory bears

Για επιστροφές σε προϊόντα εκτός των ανωτέρω κατηγοριών, θα πρέπει αυστηρά εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας, να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να προγραμματίσουμε την επιστροφή της παραγγελίας καθώς και των χρημάτων σας.

4. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Στο www.jmcrafts.gr μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις συναλλαγές σας με τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

Πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα

Αποδεκτές κάρτες είναι οι Visa, MasterCard, Maestro, AmericanExpress, Diners.
«Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCIDSS). Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή»

Τραπεζική Κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:
´Ονομα Δικαιούχου: Κουντούρη Ιωάννα Γαρυφαλίνα
α) Εθνική Τράπεζα: GR8001106620000066200641497
β) Alpha Bank: GR7801409840984002002011155
γ) Eurobank: GR2202600930000610201147108*Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το www.jmcrafts.gr.

Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις ή καθυστερήσεις στην ενημέρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας στο σύστημά μας, καταθέστε το χρηματικό ποσό απ΄ ευθείας σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες.
** Με αιτιολογία το επώνυμό σας.
*** Το χρονικό περιθώριο εξόφλησης της παραγγελίας είναι μία (1) ημέρα.
**** Εφόσον κάνετε την κατάθεση, θα σας παρακαλούσαμε να μας γνωστοποιήσετε την ενέργειά σας αυτή, στέλνοντας με email την απόδειξη κατάθεσης στο info@jmcrafts.gr
*****Σε περίπτωση κατάθεσης από άλλη τράπεζα της Ελλάδας ή του εξωτερικού, η παραγγελία σας θα αρχίσει να ετοιμάζεται μόλις η κατάθεση φανεί στο λογαριασμό μας.

Αντικαταβολή
Τα προϊόντα φτάνουν σε εσάς μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών και εσείς εξοφλείτε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης επιβαρύνεται με χρέωση 2,20 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%).